NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Perforált lemezek

Perforált lemezek

Bútortervezés, belsőépítészeti kivitelezés során gyakran adódik olyan feladat, amikor valamit be kell burkolni, el kell rejteni, de ugyanakkor a könnyed és megfelelő szellőzést biztosító megoldás a cél. A perforált lemezek alkalmazhatók többek között falburkolatok, álmennyezetek, tolóajtó-, bútorajtóbetétek, bútorfront-kombinációk, radiátor burkolatok, dekorációs rácsok és akusztikus elemek készítésénél.

A perforált lemezeket laminált HDF lapokból stancolásos eljárással gyártják, a perforációk szélén kiszakadás nem látható.

A marásmintákat a jobb oldali Letöltések menüsorra kattintva érhetik el.

"Csak a képzelet szabhat határt."

A Perfetti lemezek festését a RAL színek teljes választékából, valamint pácolását a Milesi pácok színeivel is kérheti, rövid határidőn belül.
A termékek beszerzéséről bővebb információt üzletünkben kaphat.

TREQUADRO szendvicspanelek

A TREQUADRO egy olyan szendvicspanel, amely gyártása során egy fa- vagy MDF keret két oldalára egy-egy farostlemez kerül felragasztásra. Ezek felülete lehet HPL, fafurnér, alumínium, illetve szite bármilyen táblásítható dekoranyag. A gyártási folyamat közben a két lemez közé speciális inzertek kerülnek rögzítésre. Ezek az inzertek LED-ekkel megvilágított négyzet és kör alakú plexi "ablakok". A TREQUARDO panelek legjelentősebb előnye, hogy alapanyaga, mérete, felülete, az inzertek darabszáma és helye szabadon választható, ezért az egyediség garantált. Készülhet belőle beltérei ajtó, falburkolat, térelválasztó elem és számos bútorkiegészítő dekoráció.