NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Bútorfogantyúk

Fogantyú választási tippek és tanácsok

A fogantyú a bútorunk egyik legmeghatározóbb kiegészítője. Ez a kiegészítő teszi fel az "i"-re a pontot, és bár a fogantyú apróságnak tűnik, de nagyon is meghatározza az összképet.
A kinézet és az ergonómia nagyon fontos a választásánál. A megfoghatóság, a megfelelő esztétikum és a használhatóság elengedhetetlen szempont.
Érdemes még figyelembe venni az adott helyiség mikroklímáját, mely egyes dekorációs elemek esetében fontos lehet (pl. fürdőszobába nem ajánlott a natúr fa fogantyú, stb.)

A fogantyúk többféle anyagból készülnek - alumínium, műanyag, porcelán, fa, fém - vagy ezek kombinációjából. Ezeken az anyagokon belül is különböző felülettel gyártják a fogantyúkat, mely igen nagy variációs lehetőséget kínál.

A fogantyúk rögzítésének a legelterjedtebb módja a csavaros rögzítés. A fogantyúkat szabványos furattávolságokkal gyártják (pl.: 64 mm, 96 mm, 128 mm, 160 mm stb.). A furattávolság a fogantyúk esetében a két rögzítő csavar középpontja közötti távolság mm-ben megadva. Persze vannak bemarható és egyéb típusok is.

Swarovski kristály fogantyúk

A Swarovski® kristályok népszerűsége egyre nagyobb és ma már a hétköznapi tárgyainkat is gyakran díszítik. Természetesen nem maradhatott ki ebből a körből a bútorfogantyú sem.
A Swarovski® kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minőségű ólomkristályok. Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski® kristály színjátszó ragyogását. Ezeket a kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt újabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is forgalomba kerültek. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany- vagy ezüstszínű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz.
A Swarovski® bútorfogantyúkat a csillogásuk teszi egyedivé és mindig az aktuális divatot követik. Számtalan díszítési változatot tesznek lehetővé a beltérben: ajtókra, bútorokra, csempére, falra, de leginkább a következő anyagokhoz illenek: fa, fém, kerámia, üveg és márvány. A forma és a határtalan design világa!

Üzletünkben szinte a teljes kínálat megtekinthető, szükség esetén bútorlaphoz nézhető.
Jöjjön el Ön is és találja meg a számára leginkább megfelelőt!
 
 

A termékkatalógus letölthető innen >>