NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Élzárás

A mai kor igényeinek megfelelő bútoralkatrészek elengedhetetlen jellemzője a jó minőségű élzárás! Az élmarásnak, és a minőségi poliolefin ragasztóanyagoknak köszönhetően, a NYPAN által gyártott bútoralkatrészeket a minimális ragasztási fuga, erős, tartós kötésű élzárás jellemzi.

A tartósság és a jobb vízállóság elengedhetetlen feltétele, hogy a ragasztási felület zárt legyen, azaz ne legyenek olyan pontok, ahová nem került ragasztó. Így azonban előfordulhat, hogy az élekről a lapfelületre is kerül ragasztó, ami csúnya foltokat hagy. Az általunk készített bútoralkatrészek ragasztási felülete zárt, azonban az élzáró gépre telepített speciális rendszernek köszönhetően lapfelületeik tiszták, éleik polírozottak, így jóval kevesebb tisztítást, utómunkát igényelnek, mint a hagyományos berendezéseken gyártott termékek.

A fehér vagy nagyon világos lapok élzárásának esztétikai megjelenését javítja a fehér színű ragasztóanyag használata (külön kérésre). A fokozott hőállósági és vízállósági igények esetén (pl. konyhában, fürdőben) ajánljuk a poliuretán ragasztóanyaggal történő élzárást. Ez a ragasztóanyag csak különleges technológiával dolgozható fel, melyre a NYPAN Kft. berendezései alkalmasak.

Munkadarab
Max. hossza: 4200 mm
Max. vastagsága: 60 mm
Min. szélessége: 70 mm
Max. éllécvastagság: 20 mm (alapanyagtól függően ez változhat)

A szabászati megrendelőlapot letöltheti a Letöltések menüsor alól, és e-mailben továbbíthatja a rendeles@nypan.hu címre.