NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Lapszabászat

Modern Holzma gyártmányú táblafelosztó lapszabász gépeinkkel kiváló vágásminőséggel, garantált méretpontossággal dolgozzuk fel a megrendeléseket. A légpárnás asztalnak köszönhetően a lapok sérülésveszélye is minimális. Jelenleg Vas megye, illetve Szombathely legmeghatározóbb bútorlapszabászati üzemével rendelkezünk.

A honlapunkról letölthető megrendelőlappal lehetőséget biztosítunk arra, hogy vevőink rendeléseiket elektronikus úton adják le. Ennek a gyorsabb ügyintézés és a kedvezményes ár mellett az is előnye, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb, gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során.

Nagy darabszámú, azonos alkatrészek megrendelése esetén, a táblafelosztó gépeinken lehetőség van arra, hogy több lapot szabjunk le egyszerre. Ezzel a módszerrel gyorsítjuk a munkavégzést és csökkentjük a költségeket.

Munkadarab
Max. hossza: 3800 mm
Max. mélysége: 3800 mm
Max. vastagsága: 75 mm

Adja le lapszabászati megrendelését online, így a gyorsabb ügyintézés mellett azt is biztosítjuk, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb és gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során!

A szabászati megrendelőlapot letöltheti a Letöltések menü alól, és e-mailben továbbíthatja a rendeles@nypan.hu címre.