NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Munkalapok és asztallapok

A munkalapok hordozóanyaga síkpréselt, finomfelületű faforgácslap. A színoldal bevonó anyaga HPL vagy CPL laminátum, az alsó oldalaké pedig ellenhúzó papír. Az elülső hosszanti élek, alul és felül R sugárral lekerekített profiljára a laminátumot postforming technológiával hajlítják rá. A hátsó hosszanti élt papírfólia zárja.
Közismert, klasszikus munkafelületek a konyhában a laminált munkalapok. Különböző vastagságban éppen úgy felhasználhatóak ablakpárkánynak, hátfalburkolatnak, mosóasztalnak, mint a bútorgyártásban. A dekorválaszték éppen olyan széles, mint felhasználási lehetőségei.
A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően fantáziadús dekorok vagy természethű másolatok jönnek létre, melyek az egyedi felületi szerkezettel egybekötve magas értéket közvetítenek. A termékskála az egyszínű, sima felületektől kezdve egészen a strukturált és nyomott kőutánzatokig terjed.
Termékkínálatunkból természetesen az alumínium élprofilok és lezáró profilok sem hiányozhatnak. A munkalap vasalásokat a Bútorkellékek-->Bútorszerelvények--> Összehúzó szerelvények menüben találja.

Kérjük, válasszon az alábbi gyártók termékei közül: