NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Világítástechnikai eszközök

A Forest által forgalmazott világítástechnikai eszközök elsősorban bútorokon, illetve bútorokba szerelve alkalmazhatók. Konyhákban, fürdőszobákban, a lakás egyéb helyiségeiben ugyanúgy, mint irodák, üzletberendezések, kiállítások vagy kirakatok berendezéseiben.

A bútor világítástechnikai eszközök számos előnnyel rendelkeznek:
• magas minőség az anyagok és a felületkezelés tekintetében,
• a legújabb bútortervezési irányzatoknak megfelelő design,
• megbízható működés,
• könnyű szerelhetőség,
• a halogén és LED lámpák szettben is alkalmazhatók.

A lámpák típusai:
• 12, 24 és 230 V-os halogén lámpák és lámpa szettek,
• kompakt fénycsöves lámpák,
• fénycsöves lámpák,
• LED-es lámpák.

Technológiai magyarázat:
3D LED: kis lámpa hosszúságoknál alkalmazható új technológia, nagyerejű diódákat helyeznek el egy hosszú chip-en. Minden chip fogyasztása 3W, ezért hívják 3D-nek ezeket a lámpákat. A lámpa erős, napfényhez közeli szobahőmérsékletű fényt ad.

HD: hosszú lámpákhoz alkalmazott új technológia, ahol a világítás vonalszerű, nem látszanak a LED-ekre jellemző pontszerű fények. A diódák nagyon közel helyezkednek el egymáshoz, háromszor sűrűbben mint a hagyományos LED szalagoknál és napfényhez közeli színhőmérsékletű fényt adnak. A rendszer 24V-os és 30cm-enként 4,8W a fogyasztása.

TLD: Touch LED, fényerőszabályozós, LED-es érintőkapcsoló.

LED alukeret világítás
A LED alukeret világítás egy olyan forradalmian új termék a piacon, amely az üveget nem hátulról, hanem a keret felől, az üvegárokból világítja meg. A világítás használatával különleges hatás érhető el. A szett LED szalagokból és egy speciális kapcsolóból áll. Ez utóbbi egy kapcsolólemez segítségével az ajtó zárt állapotában felkapcsolja a LED szalagokat. Ez a kapcsoló vezérelhet egy másik belső világítást is, amely az ajtó nyitott állapotában világít. Ezen kívül egy főkapcsoló is található a szerkezeten. A kapcsolót a korpuszra kell felszerelni, a teljes összeszerelés villanyszerelői szakértelmet igényel.
A termék külön nem kapható, az alukeret rendeléssel együtt kell megrendelni a világítást is, a terméket a beszállító szereli be az alumínium keretekbe.
Az ajánlott keretszélesség: 45-50 mm.
A transzformátor és a vezetékek nem képezik részét a szettnek. A LED szalagok teljesítményszükséglete 4W/fm.

LED üvegpolc megvilágítás
Rögzítés öntapadós ragasztószalaggal 12 V-os transzformátorral és kapcsolóval ellátva. A vezeték hossza az elosztóig: 3 m, az elosztótól: 2 m. 1 db transzformátorhoz max. 6 db LED panel csatlakoztatható.
 


A termékválasztékot a jobb oldali Letöltések menüsor alatt találja.