1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 

Tip-On Blumotion

A TIP-ON BLUMOTION egyesíti a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítés előnyeit a már bevált BLUMOTION-csillapítással. Mostanáig csak az elektronikus Servo-Drive használatával lehetett a Tip-On nyitású fiókokat csillapítottan becsukni. Az új mozgásrendszernél  a lendületes zárással aktiválódik a TIP-ON funkció, majd a nyitás után a BLUMOTION gondoskodik a finom és halk becsukódásról. A LEGRABOX és TANDEMBOX box-rendszerek valamint a MOVENTO rejtett vezetősínrendszer megvalósíthatók a Blum rafinált mozgástechnológiáival is. Ami különleges: A mozgásfolyamat tisztán mechanikus rásegítéssel működik.

 

TIP-ON BLUMOTION Trailer (25.43 MB) 

Csekély előlaprés

A csupán 2,5 mm-es előlapréssel a TIP-ON BLUMOTION a konyhában is alkalmazható. A nagyfelületű kioldási tartomány itt is biztosított. A kioldási tartomány növeléséhez 300 mm korpuszszélességtől opcionális szinkronizálás alkalmazható.

Biztonságos funkció

Ha a fiókot egyszer kihúzással kell nyitni vagy a záráshoz manuálisan visszanyomni, a TIP-ON BLUMOTION akkor is működőképes marad.

 

További információk a kihúzórendszerekhez
Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook