1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
  Cím: 9700 Szombathely,
    Varasd utca 16.
  Tel.: +36 94 / 509-407
    +36 94 / 508-935
  Fax: +36 94 / 508-934
  E-mail: info@nypan.hu
    rendeles@nypan.hu

NYPAN

Az 1998-as alapítás óta a NYPAN folyamatosan bővülő kínálatával Vas megye meghatározó asztalosipari alapanyag és bútorkellék kereskedőjévé vált. Mára ügyfeleink egy minden igényt kielégítő kínálatból válogathatnak.
Vállalkozásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, nyitottak vagyunk minden újdonságra, legyen szó akár új termékekről, akár új technológiákról. Ennek szellemében lapszabász üzemünk technológiai hátterét is folyamatosan fejlesztjük. Modern táblafelosztó lapszabász fűrészek és CNC berendezések üzemelnek műhelyünkben, két műszakban.
Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy sikereink kulcsa legfőképpen munkatársainkban rejlik. Az ő szorgalmuk és hozzáállásuk, valamint tapasztalatuk jelentik a legnagyobb különbséget vetélytársainkhoz képest, ezért mindent megteszünk az ő fejlődésükért is.
Üzletünket úgy rendeztük be, hogy beszerezhető asztalosipari alapanyagokat, bútorkellékeket minél szélesebb körben bemutassuk. Egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol az asztalosok vendégül láthatják megrendelőiket, egy kávé mellett megbeszélhetik az elképzeléseket, kézbe foghatják az alapanyagmintákat, kipróbálhatják a bútorkellékeket.

Vevőink bizton számíthatnak ránk, azt kapják, amit vártak, vagy egy kicsit többet.
Maradjon ez így még sokáig!


Harkay Péter
ügyvezető


 Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook